Läs boken

2016 gavs boken Pedagogisk miljö i tanke och handling ut en antologi som samlade flera författare med stor erfarenhet av arbetet med förskolans miljöer och material. Boken blev mycket läst och omtryck. 2021 gavs boken ut igen i en reviderad upplaga med fyra nya kapitel och en ny inledning.  

Skärmavbild 2020-01-24 kl. 12.11.58 

Nya perspektiv på pedagogisk miljö
Lek, skapande, utforskande– innehållsrika miljöer ger utrymme för kreativ kraft och lärande. Här är boken som ger massor av både inspiration och insikter!
Linda Linder och hennes medförfattare har uppdaterat innehållet i den uppskattade antologin Pedagogisk miljö i tanke och handling. Samtliga kapitel har setts över med tanke på aktuella styrdokument och ny forskning. Fyra kapitel är helt nyskrivna.

Efterlängtad uppdatering!

Recension
Ur BTJ-häftet nr 23, 2021

I denna andra upplaga av Pedagogisk miljö i tanke och handling har tillkommit fyra nya kapitel om hur förskolan kan utveckla arbetet med den fysiska miljön utifrån ett hållbarhetsperspektiv där befintliga resurser och återbruk sätts i centrum. Det är i allra högsta grad en stimulerande inspirationsbok men också en praktisk handledning i hur ett arbetslag kan tänka och gå vidare i sitt arbete med att forma den pedagogiska miljön på förskolan.

Köp boken här:

https://lararforlaget.se/forskola/bocker/pedagogisk-miljo-i-tanke-och-handling-reviderad-och-omarbetad-2021

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: