att se barns fulla potential

så viktigt att förstå att vi har att göra med livfulla, reflekterande, nyfikna, känslofulla människor varje dag i vår verksamhet. så viktigt att ge dem det allra bästa, ge dem möjligheter att uppleva sin fulla potetial. så viktigt att ge dem möjlighet att uppleva att deras kompetens är viktig för andra. så viktigt att ge dem möjlighet att välja att utforska, lära , reflektera över livet och allt dess innehåll.

så viktigt, varje dag

En kommentar på “att se barns fulla potential

Add yours

  1. Så är det verkligen!Ibland glömmer vi att se anledningen till barnets reaktioner. Det finns alltid en anledning till att ett barn är uppe i varv och har svårt att varva ner.Kan vi bli experter på ”våra” barn kan vi hjälpa dem att förstå sitt eget beteende.Har vi dessutom tillgång till pedagogiska hjälpmedel kan vi avleda barnet och sedan bearbeta det jobbiga i leken.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: