Trollet

I helgen har jag varit på studiebesök med förskolan. Vi var i Kalmar och besökte förskolan Trollet. De var mycket spännande och lärorikt och en pusch för oss att veta att vi är påväg i ”rätt” riktning. Vi åkte på morognen fredag och kom hem lördag eftermiddag. På fredag kväll blev det middag tillsammans och mycket prat och sen en promenad i natten hem till vandrarhemmet. På lördag förmiddag hade vi tre timmar för att samla våra tankar tillsammans och det var välbehövligt. Nu har vi mycket nya tänkar och en plan för hur vi ska börja med oss hem till förskolan.
En mer utförlig beskrivning kommer 🙂

Nästa vecka blir det besök av pedagoger från Holland och Italien. Det ska bli spännande, utvecklande och roligt.

En kommentar på “Trollet

Add yours

  1. Ibland behövs det dyra kompetensutvecklingsdagar, men det som ofta ger ännu mer är att diskutera med verksamma lärare och få möjlighet att se dem ”in action”. Jag kan tänka mig att det är fullt med tänk i din hjärna just nu =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: