Kullerbyttan

-en blogg om meningsskapande i utbildning

Idag vaknade jag av att det regnade ute. Å nej, tänkte jag….kallt eländigt regn 😦 Känslan höll i sig på väg till jobbetmen väl där bestämde jag mig. Nej, jag skulle inte låta regnet lägga en trist och tråkig känsla över min dag, jag kastade om och tänkte nytt. Lockade med mig en hög barn ut och lekte Kurragömma i ÖSREGN. Senare upptäckte vi att vårt dinosaurieland var fullt med vatten, häftigt!! Vi började genast bygga vattenbanor, göra broar och flytta ut dinosaurierna ut i ”floderna” som vi skapat. I en och en halv timme byggde vi, sen var både barnen och jag lite kalla och blöta av det inhållande regnet så vi samlade våra saker och gick in. Dinosaurielandet fick vara kvar så att de små som skulle komma ut skulle bli inspirerade och nyfikna.

Vilken härlig dag det blev i regnet!


3 svar till ”Det gäller att bestämma sig!”

 1. sspirit profilbild
  sspirit

  Dagarna blir vad man gör av dem.

  Gilla

 2. Anna-Lisa profilbild

  Därför är det så viktigt att alla har samma inställning – gnällspikar drar lätt ner andra i träsket.

  Gilla

 3. Linda Linder profilbild

  Ni är SÅ kloka båda två 🙂 Tack för att ni delar med er!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: