Att dela tankar

Tog emot studiebesök igår tillsammans med Pedagogistan och två av barnen. Barnen presenterade torget och stationerna, berättade om vad man kunde göra där. På mitten av torget hade de byggt en stor koja av pusselplattor och smyckade den med band och fjädrar för att det skulle komma studiebesök.

Pedagogistan och jag visade bilder och pratade om att arbeta i ett Reggio-inspirerat hus, utmaningar och möjligheter! Delade med oss av vår historia, våra tankar och vårt arbetssätt. Vad det är viktigt att ha besök som frågar och undrar över allt vi håller på med, då får vi möjlighet att sätta ord på våra tankar.

Mer sånt!

4 kommentarer på “Att dela tankar

Add yours

  1. Vi som var med om presentationen tyckte den var fantastisk. Att låta barnen berätta var verkligen att visa att miljön är deras. Det var också ett sätt att visa på att barnen är kompetenta och kunniga om miljön på er förskola. Superhärligt…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: