Utbytbart imunförsvar?

Någon som har ett bra att låna ut? Just nu är det förkylning så det står härliga till här hemma. Jag har inte stått på benen särskilt länge det sista. Jag hoppas ta mig ur detta snart och kunna återkomma med kraft och energi nu när våren kommer med sina utmaningar! Om en vecka går jag ner i tid igen och är föräldraledig 2 ½ dag i veckan. Vi kommer dela jag och min man, fram till semestern 🙂 Det ska bli härligt att få umgås med sonen igen!

Ha en skön söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: