om att vara i en såpbubbla

Värmen har kommit och jag njuter av 10 dagars ledighet. Bara få vara och få njuta av tiden. Sätt händerna i jorden och se nytt liv växa. Blåsa såpbubblor med sonen och sen se honom springa efter dem med ystra glädjetjut över gräsmattan. Inte fundera på någonting. Bara vara. Där är jag nu. Återkommer efter ledigheten.

5 kommentarer på “om att vara i en såpbubbla

Add yours

 1. Jag hänger kvar, tror du att kan slippa se mig här :)))).

  Jobb, studier, VFU – det full rulle här, ett projekt som jag försöker dra igång mellan ”min” förskola och några barn i en annan del av världen där har de mycket svårt … Full rulle här, skulle önska mig lite tid and andas ibland. Men det kommer nog, därför siktar vi på pensionen :).

  Gilla

 2. Tack för råden Törestad och se, lite poesi för att nära mitt kulturella hjärta…sånt smälter jag alltid för 😉

  Snart ska du få vända upp och ner på mina ord igen det lovar jag dig så länge jag får göra detsamma med dina!

  Ha det gott (med måtta) i solen 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: