Att möta en plats

Vi åkte till Götaplatsen. Min tanke var stadsbiblioteket men barnen tog över. Vi utforskade Götaplatsen med våra kroppar. Klättrade i trappor, åkte kana på räcken, hoppade på stenar och plattor, sprang i korridorer. Spanade på en utsikt, fick en insikt ” Här kan man se över heeeeela staaaan! ”. Tog del av skulpturernas föreställning. Utforskade dem handfast och gjorde dem till medskapare, ”Han tar kort på oss!” (Hasselblad). Träffade människor som vi pratade med en stund. Upptäckte att ett tak kan vara ett golv samtidigt! Såg skyltar och läste- blev informerade. Tack Götaplatsen för att vi fick vara med dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: