Fina, förunderliga, fantastiska förskolan!

Idag uppmärksammar vi förskolan, fina,fantastiska, förunderliga,firnurliga,frågvisa, framåtsträvande FÖRSKOLAN.
Barnen har varit i centrum (bokstavligen talat) och målat, blås såpbubblor, upplevt ljus och genomskinlighet, skrattat, pratat, sprungit runt. Tack fantastiska förskolan för att du finns!

3 kommentarer på “Fina, förunderliga, fantastiska förskolan!

Add yours

 1. Vi firar förskolans dag med en ”gårdsfest” för hela familjen lite senare i eftermiddag….. alla har med sig fikakorg och det finns många olika aktiviteter på gång ute på gården…. sen har vi vernissage på avdelningarna….. brukar vara väldigt uppskattat. Hoppas vädret blir bra bara, har regnat hela förmiddagen här i Jönköping.

  Gilla

 2. Det låter fint Bitte! Vi hade sol som tur var, det har regnat en hel del här också. Jag hoppas det blev lyckat och att barnen fick göra sina röster hörda 🙂

  Tack Bertil 🙂

  Tja, det beror på om verksamheten fungerar. Verkligheten ser inte alltid så positiv ut när det ibland går från pedagogisk verksamhet till förvaring när lärare är sjuka t.ex. Det är lite som med lärarna i skolan att man måste få förutsättningar för att göra sitt arbete.

  Jag skulle gärna ta del av lite mer forskning om förskolans roll. Problemet är väl att det har handlat mycket om förvaring itsället för pedagogisk verksamhet och då kan man ju tycka att barnen hellre skulle vara med sina föräldrar. Det kom en rapport från Skolverket ”tio år efter förskolereformen”- du kan hitta den på Skolverket. Ska berätta mer om det! Måste rusa till förskolan nu!

  Ha det gott ni båda!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: