Hej då torget!

Vi ses på torsdag. Imorgon spenderar jag dagen med min älskade lille son. Ska också svara på lite mail från er som skrivit till Kullerbyttan.
Ha en go tisdagskväll!

2 kommentarer på “Hej då torget!

Add yours

  1. Hejsan igen! Det var jag som var anonym och skrev att du är inspirerande. Du svarade den 10 september. Håller på att samla tankar och har försökt att på allvar öppna upp samtal för en förändring på min arbetsplats. Fortfarande tveksam om alla där delar vad jag vill utveckla, att jag vill utvecklas. Men läser din blogg och blir peppad. Har också börjat universitetet igen. En pedagogista kvällskurs där jag möte en kvinna som sa samma som du, byt jobb, tillslut kommer du finna din plats och ditt sammanhang, var skönt att höra.

    Gilla

  2. Ellen 🙂
    Det är bra att fu försöker göra något åt din situation! Det är viktigt för dig och det är viktigt för de barn som möter den verksamhet som du verkar i. Man kan bara försöka och som din kursare sa så får man hitta andra samanghang om det inte fungerar. Bara att veta det, att det finns utvägar, kan göra det enklare att hantera. Ha ”ett ben utanför” och se till att du varje dag vet att du väljer att gå till din förskola. Slutar det kännas så så ska du absolut byta!
    Lycka till!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: