En hel förmiddag i ateljén

Bilden är från i sommras, hade inte kameran med mig idag 😦

Vi spenderade förmiddagen i ateljén E och jag. Han plockade, pillade, sorterade, klämde, tutade, smällde, sågade, spikade, målade, hällde. Hans min var beslutsam, begrundande, koncentrerad, känslofylld, allvarlig, lustfylld. När det var dags för lunch ville han inte gå in.

Nä dä, var hans svar när jag sa att vi skulle gå. Min son gillar sin ateljé, jag önskar bara att alla förskolor ville erbjuda barnen en variation som utmanar dem och våga se förbi det som är konventionellt för att istället fylla barnens önskan om att utforska och upptäcka.

Det önskar jag, för alla barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: