3 reaktioner på ”Kollegiet för konstarter och lärande

  1. Jag vill bara säga att jag läser din blogg med stort intresse och hoppas att jag en dag hamnar i en inspirerande miljö som du förespråkar. Läser nu till pedagogista och det har gett mig glädjen tillbaka att fortsätta som förskollärare. Att tänka och reflektera är utmanande och spännande!

    Gilla

  2. Tack för att du läser 🙂
    Vad glad jag blir att du har hittat tillbaka till din glädje och fått möjlighet att vidareutbilda dig till Pedagogista 🙂 En spännande utmaning att försöka få andra att reflektera och utmanas i sin praktik. Att få möjlighet att handleda är verkligen ett bra sätt att lära känna sina egna ställningstagande och utmana sig själv i mötet med andras.
    Jag hoppas vi hörs igen och att du vill tänka tillsammans med mig och de som läser Kullerbyttan 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s