Förskolelyftet 2 -med olika ingångar

En intressant detalj. I höst ger Skolverket Förskolelyftet 2 som tar upp systematiskt kvalitetsarbete i förskolan. Utbildningen riktar sig till förskolechefer och till förskollärare. Utbildningen ges vid 18 lärosäten runt om i Sverige men kan knappast anses vara likvärdig. Man hämtar inspiration från helt olika håll. Titta på litteraturlistorna från samma kurs på Stockholms universitet och Göteborgs universitet och försök ha i minnet om vilken syn på lärande som är etablerad på lärarutbildningarna på de båda universiteten. Titta också på uppnåendemålen, hur man har formulerat sig.


Stockholms universitet

Intressant vänner, INTRESSANT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: