Tid för tankeverksamhet

Ingår under våren i en grupp med pedagoger som arbetar med de yngsta barnen och blir handledda av matematikforskaren Camilla Björklund. Vi arbetar med att söka och utmana barnen i utforskandet av mönster. Jag har haft minimalt med tid för reflektion kring detta (verkligheten har arbetat emot mig, sjuka i arbetslaget osv) och känt mig allmänt dålig som inte ”kommer någon vart”. Igår satt jag äntligen och sorterade i alla bilder och förde ihop barnens och mina tankar…och tänk vad mycket jag såg! Detta stärker min uppfattning om vad värdefull reflektionen är för att gå vidare i sökandet efter hur vi ger barnen möjligheter för utforskande på olika sätt och hur vi utmanar dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: