Attraktiv förskola- en tanke om vad förskolan kan bli

Idag blev det en tur till utställningen Attraktiv förskola som för sista dagen slog upp sina dörrar på Selma center på Selma Lagerlöfs torg i Backa, Göteborg. Mia Andersson som är utvecklingsledare för Norra Hisingen har satt ihop en inspirerande utställning om vad förskolan kan bli om den får värdefulla förutsättningar och meningfullt innehåll. Utställningen ger tankar om vad som behövs både rent fysiskt, när det gäller lokaler och material, till tankar om sammanhang för både barn och vuxna. Inspirerande och tänkvärt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: