Bloggers corner på SETT 2013

Jag fick ett mail från Feffe Kaufmann som är projekt-utvecklare och digital rådgivare på Rektorsakademin Utveckling. Han tillsammans med de andra på RAU ville bjuda in mig till Bloggers Corner på SETT 2013 som en av åtta officiella bloggare. 

SETT är Skandinaviens största mässa och konferans för det innovativa och moderna lärandet.
Läs mer här www.settdagarna.se

Jag hoppade upp och ner en stund i köket och sen svarade jag JA. Det är så spännande och perfekt i tiden för mig då vi precis startat att arbeta med Ipads som verktyg för dokumentation. Jag vill fördjupa mig i hur de kan användas som pedagogiska redskap och förväntar mig att jag tillsammans med mina kollegor kommer göra det under hösten. Jag är nyfiken på hur tekniken kan hjälpa oss att skapa moderna lärmiljöer som barn och pedagoger kan fylla med meningsskapande. Det ska bli jättespännande att få ta del av seminarierna och jag hoppas givetvis kunna följa förskolespåret och dela med er alla vad om är på gång och hur aktiva pedagoger använder tekniken och fyller den med pedagogiskt innehåll. Så oavsett om du följer med till SETT fysiskt eller via bloggen eller twitter så hoppas jag vi får mycket inspiration och många nya tankar tillsammans!Ser fram emot SETT 2013 och hoppas ni alla kommer med mig!

En kommentar på “Bloggers corner på SETT 2013

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: