Hur arbetar vi med inspirationsbilder i förskolan?

Bilden är tagen på Framnäs förskola i Göteborg. Jag tänker på vikten av att försöka förstå och använda inspirationsbilder i barnens arbete. Här i from av detaljbilder som komponeras med material i samma färger och former. Materialet på brickorna hade varit intressanta i sig men tillsammans med bilderna ger det en extra utmaning/inspiration åt barnen. Vill be pedagogerna om bilder på barnens arbete med trådarna. Vad kan upptäckas här?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: