Läser du Atelierista i Göteborg? Då ses vi på torsdag!

Jag har fått frågan om att hålla seminarium på Atelieristakursen på HDK i Göteborg och dela med mig av vår verksamhet. Väldigt spännande och utmanande att sätta sin egen praktik i ljuset tillsammans med vetgiriga studenter. Extra vetgiriga som blivande atelieristor hoppas jag!

Jag kommer sätta lite extra ljus på dans och rörelse och snurra igång lite tankar om kroppens språk med studenterna. Jag hoppas på en kväll tillsammans med mycket dialog, både verbal och kroppslig 😉

Ses vi då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: