Att göra tornskuggor- OH:ns verkliga uppgift här i världen

I byggen har OH:n tagit plats för att skapa effekter för byggena. Igår arbetade tre barn en lång stund med att skapa skuggor på väggen genom att skapa höga torn. Efter en stund kom de på att de kunde bygga vidare på sina skuggtorn med hjälp av OH:n och materialet på den. De provade att lägga till former och färger till sina skuggtorn. 
Idag älskar jag OH:n lika mycket som jag avskydde den på gymnasiet och lärarutbildningen (jodå, den fanns minsann då också). Stoppa in den i er verksamhet och upptäck tillsammans med barnen hur  miljön får nya dimensioner. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: