Intervjuserie inför #SETT2014

Ja nu är det snart dags för SETT 2014. Det ska bli ruskigt spännande i år! Särskilt spännande för att utbudet för förskolan har växt till de proportioner som det borde ha haft förra året. Större föreläsningssal, mer föreläsare och några i mitt tycke tyngre namn.

Jag kommer under våren lägga upp intervjuer som jag gjort och kommer att göra med några av föreläsarna. Detta för att ni ska få en större inblick i deras tankar och blir inspirerade att delta i deras föreläsningar och på SETT 2014. Först ut blir Erika Kyrk Seger som förra året gjorde en omtyckt föreläsning om hennes förskola Hakefjordsgatan i Göteborg och deras resa med barnen, varandra och lärplattorna. I år ska vi få följa med på fortsättningen. Hur gick det sen?

Snart publicerar jag intervjun med Erika! Håll utkik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: