Barn, Bloom och genomskinligt tyg

I vårt utforskande av olika kreativa appar så har Bloom varit en app som lockat barnen. Här i projektion och i samspel med genomskinligt tyg i olika färger. Barnen fångar färgerna/bubblorna på tyget när de kastar det i ljuset från projektorn. Bubblorna lever på tyget och barnen böljar bilden med hjälp av tyget när det flyger. Stor förtjusning, skratt och förundran.Tre stycken barn är med. Två av dem kastar tyg och den tredje styr bubblorna och färgen. De turas om och provar olika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: