Nä nu! Missade bloggens femårsfirande :(

Den 18 mars 2014 hade jag bloggat i fem år. 

Det upptäckte jag nu. Jag som tänkt fira med lite tårta och köpa några blommor till mig själv 🙂
Bild, Mike Stimpson
Om det då inte blev något firande i mars så får det väl bli det nu tänker jag! Det är så roligt med all respons ni ger mig och hur blogginläggen sprids och delas av er alla. För fem år sen visste ingen vad Pedagogiska Kullerbyttan var, nu kommer pedagoger fram till mig på föreläsningar och tackar för inspirationen. Jag blir så glad! Så glad att det jag delar landar någonstans och kanske faktiskt förändrar något. Tack vare Kullerbyttan har jag också fått möjligheten att ta del av andra förskoleverksamheter och fått föreläsa och handleda runt om i Sverige. Det har varit minst lika inspirerande och utvecklande för mig som för de som har bjudit in mig, det vill jag lova! Framförallt har mitt hopp för förskolans framtid växt när jag mött så många engagerade, reflekterande och ambitiösa pedagoger och förskolechefer. 

Det som värmde mig lite extra var för några veckor sedan när en vän till mig och tillika en stor inspiratör sa att hen var mycket stolt över vad jag gjort med bloggen, att jag faktiskt kunnat påverka på riktigt genom att sprida och dela från ”golvet”. Det betyder liksom lite extra när någon man själv ser upp till mycket inspireras av en själv. Så tack för det min vän.

(Nä nu har jag väl skrutit nog om denna blogg så nu får jag väl stå i skamvrån en stund som sig bör här i Sverige 😉
Det som har hänt under dessa fem år som jag bloggat och som jag tycker är riktigt häftigt är att så många pedagoger i förskolan har börjat dela sina erfarenheter via en blogg. Om du inte har tittat i högra spalten här bredvid så tycker jag du ska göra det och få ta del av alla häftiga verksamheter runt om i Sverige och varför inte börja dela du också!
Du, en sista sak!
Om du regelbundet läser Pedagogiska Kullerbyttan och den har gett dig/ditt arbetslag/din förskola något under dessa fem år så skulle jag bli väldigt glad om du mailade mig på till.kullerbyttan@live.se och beskrev vad som hänt, gärna med någon bild om du har möjlighet. 
Eller så kommenterar du/ni här under.
Stor påskkram till er alla!

3 kommentarer på “Nä nu! Missade bloggens femårsfirande :(

Add yours

  1. I ett solidariskt lärande möts tankar och delas. Jag tänker att det är härligt att mötas både i cyber space och ansikte mot ansikte. Förbindelsen är livet pedagogiken och glädjen i att vara i processen tack Linda för allt delande kram

    Gilla

  2. I ett solidariskt lärande möts tankar och delas. Jag tänker att det är härligt att mötas både i cyber space och ansikte mot ansikte. Förbindelsen är livet pedagogiken och glädjen i att vara i processen tack Linda för allt delande kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: