Kuben! Hur ser er ut?

Nu vänner är det dags att dela lite. Vid terminsstart förra året bloggade jag första gången om kuben som jag byggt utifrån min dåvarande barngrupps lek i att bygga in sig själva. Kuben var tänkt som en ram för fantasin att hänga upp sig på och kunna bli vad som helst i barnens händer. Den kombinerades med plastremsor, kvastskaft, papprör, klädnypor och olika tyger.

Nu vill jag veta om fler av er har byggt kuber, hur de ser ut och vilka material ni och barnen har kombinerat med dem. Vad har hänt? Skicka bilder och skriv lite så publicerar jag er på bloggen!
Nu delar vi tillsammans för mer inspiration kring kreativa miljöer!

Maila mig till.kullerbyttan@live.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: