Teaser om Henrik Salling och Catharina Schills föreläsning #sett2014

Henrik Salling och Catharina Schill som pratade om SKA. Mycket intressant och fokuserat på hur de systematiserar och bygger sin organisation kring sitt kvalitetsarbete. Deras framgångsfaktorer är något som jag ständigt hör och tycker är mycket väl värt att försöka förstå. Det kan låta simpelt men är mycket svårare än allt annat. Att se DELARNA och förstå HELHETEN, att ha en STRUKTUR och börja med små steg- det vi redan kan, att skapa en VISION och ge den TID. Det jag ofta ser och hör är hur man köper in digitala plattformar som köps som ”paket” och sedan bara ska användas rakt av. Hur skapar man sitt eget och om man köper in en plattform hur kan man påverka innehållet? En fördjupad reflektion om Catharinas och Henriks föreläsning kommer tillsammans med beskrivningen av deras kvalitetsarbete.
Mer om deras föreläsning kommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: