Teaser Cristian Fabbi och Simone Amini #sett2014

I perspektivet på systematisk kvalitets arbete och dokumentation ligger fokuset nu hos många förskolor på hur man systematiserar, hur man stoppar in sina processer i olika ramar som ska kunna analyseras. Mitt i allt detta glömmer vi diskussionen som hela tiden måste hållas levande; varför dokumenterar vi och vad behöver vi dokumentationen till? En fråga vi borde ställa oss varje dag, som vi ständigt borde ta ställning till. Cristian och Simone lyfter detta och ger oss en förståelse för hur pedagogisk dokumentation kan bli ett redskap för demokrati. Att göra barnens och förskolans arbete synligt och att påverka politikerna i deras medvetenhet om barnens röster och att ge dem plats i samhället. 
Mer om Cristians och Simones föreläsning snart!

Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: