Nämen! Vad glad jag blir..igen :)

Efter att ha kollat runt lite på Lärarfortbildnings utbildningsutbud och deras filmer går jag vidare till deras blogg. Där har Katarina Larsson, som du kunde höra i filmerna som jag lade upp i blogginlägget ”Sånt här gör mig glad! , skrivit om Kullerbyttan. 

Vad är pedagogisk dokumentation? Det finns många bra bloggar som vrider och vänder på vad pedagogisk dokumentation är och kan bli. Ett gammalt inlägg på bloggen ”Pedagogisk kullerbyttan” beskriver hur viktigt det är att göra för att förstå. Idag är bloggen en av dem som bäst beskriver vad pedagogisk dokumentation är!                 Katarina Larsson, förskollärare 

Ja, som sagt…blev glad igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: