Att tänka på…

Apropå hur man kommunicerar om läraryrket.
När vi var på Göteborgs universitet idag så fick vi ta del av det material som skickas ut för att locka lärare till yrket. Första bilden är en ”Att tänka på ruta” från Förskollärarprogrammet den andra för Grundlärarprogrammet.
Reflektion människor! Reflektion! Skriver inte mer om det nu…..(alla program har minst en ”brasklapp” om att det är stressigt)

2 kommentarer på “Att tänka på…

Add yours

  1. Inte direkt ngt som skulle locka mig till det underbara yrke jag redan har, förskollärare. Varför står det inget om fascination, nyfikenhet, upptäckarglädje / lust m.m Det som gör vårt jobb till ljust och glädjefullt istället för stressigt och jobbigt som det låter i beskrivningen. Tror inte att texten lockar speciellt många till att söka sig till yrket, tyvärr!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: