Mer bilder från Gydas Vei barnetage i Oslo

Jag tittar igenom min kamera och har många inspirerande och tänkvärda bilder från de andra avdelningarna på Gydas Vei barnhage som jag vill dela med er. Låt er inspireras men fundera också ett steg längre och se på allt utifrån er egen kontext. Vad skulle detta betyda för oss? Varför tar vi in de material som vi gör? Vad är det som gör att vi blir oss nyfikna och engagerade? Den synliga miljön- de fysiska materialen är bara halva resan, därtill kommer den osynliga miljön där begränsningar genom normer och regler styr. Så njut av deras uppfinningsrikedom och de möjligheter de ger barnen men tänk också.

 

 

IMG_1263

Tack för ett mycket inspirerande och glädjande studiebesök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: