Älskade förskola!

Kära förskola. Idag är det din dag.

Vad skulle vi vara utan dig? Vad skulle vi vara utan vår plats att mötas, upptäcka, undersöka, erfara och skapa relationer till varandra och till vår omvärld?Vad skulle vi vara utan vår plats att känna, tänka, bråka, utvecklas och leka?

Hos oss finns mod, styrka, kärlek och hopp. Hos oss finns fantasin och förmågan att föreställa sig det som ännu inte finns. Hos oss finns kreativiteten  i att hitta nya lösningar, andra lösningar och med hjälp av barnen finns tanken som kan bygga broar som vi inte trodde var möjliga. 

I förskolan samlar vi våra drömmar, våra förhoppningar, våra önskningar. I förskolan växer nutiden och framtiden. I förskolan växer möjligheterna för att bibehålla ett öppet, solidariskt och demokratiskt samhälle.

Kära förskola vi formar dig och du formar oss. För framtiden, i förskolan!

#hejaförskola 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: