Att förstå vad det är man gör

Vi tar emot mycket studiebesök på min nuvarande förskola och jag har fått möjligheten att tillsammans med pedagogistan på vårt hus ta emot besökarna och beskriva och berätta om vår verksamhet. Det är så oerhört nyttigt att göra detta då man sätter ord på det man gör varje dag.

I eftermiddags satt vi igen jag och pedagogistan och tänkte ut hur vi skulle ta emot nästa studiebesök, som blir mitt sista. Vi tänkte kring det vi gjort förut och funderade var vi var nu. Det blir så tydligt, när man har bildspelen sparade, att man ständigt omvärderar och omformulerar sina tankar.

, sa vi båda i munnen på varandra, så tänker vi inte nu längre, och så skapande vi andra tankar tillsammans.

Tack M för ditt stöd och din inspiration igenom allt!

2 kommentarer på “Att förstå vad det är man gör

Add yours

 1. Det är jätteroligt att titta tillbaka och hitta sin egen utveckling… det gör jag nu med min blogg. tänk hur mycket tankar som runnit under lärarutbildningen härs om tvärs.

  Förresten… uppsatsen är inlämnad för urkundsgranskning nu… det är galet! Snart är det ventilering… det måste bära nu!

  Gilla

 2. Wohooo för att uppsatsen är klar! Vad blevdet för titel? Lycka till! Snart bär det av på stadiga vingar…
  En kram på vägen!

  ( Jag läser gärna den om du vill skicka mig den på mailen, eller ge mig länken när den blir publicerad 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Webbplats drivs med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: